Labuť a Vejce 18.04.2020

Vede: IPPA Cafe
Začátek: 18. 04. 2020 - 15:00
Konec: 18. 04. 2020 - 18:00
Jazyk: ČJ (Překlad: Ne )
Typ: Začátečníci
Cena: 5 500 Kč

Informace:

Tento kurz je naprosto unikátní, protože se díky dvěma produktům naučíte řadu cukrářských technik, které z Vás udělají mistra v oboru.

Základem obou je ananasové compoté, mangové cremeux a kokosová ganache. To vše je obaleno v tenké vrstvě čokolády.

Co se na kurzu naučíte:
  • Jak správně uvařit compoté a cremeux
  • Jak připravit tu nejnadýchanější ganache
  • Jak temperovat čokoládu a jak s ní pracovat
Na kurzu dostanete:
  • Welcome drink
  • Recepturu pro přípravu Labutě a Vejce
  • Suroviny pro přípravu těsta
  • Certifikát z daného kurzu
  • Krabičku na Vaše výtvory
  • Rady a tipy Ivety Fabešové
  • Pitný režim po celou dobu kurzu
  • Drobné občerstvení
  • Zapůjčíme Vám veškeré potřebné náčiní včetně zástěry

Vede: IPPA Cafe

Přihlásit se