Mousse au chocolat 21.2.2019

Vede: IPPA Cafe
Začátek: 21. 02. 2019 - 16:30
Konec: 21. 02. 2019 - 19:30
Jazyk: CZ (Překlad: Ne )
Typ: Začátečníci
Cena: 5 500 Kč

Informace:

Pokud milujete Francii, francouzské dezerty a jejich lahodnou čokoládu, nenechte si tento kurz ujít. Mousse au chocolat je totiž jedním z nejhlavnějších základů francouzské cukrařiny. Společně s Ivetou se naučíte připravovat lehkou, nadýchanou pěnu s výraznou čokoládovou chutí, ze které vytvoříte čokoládový dortík jako z pařížské cukrárny.
Co se na kurzu naučíte:
  • Jak správně vyšlehat čokoládovou pěnu (mousse)
  • Jak s mousse pracovat při výrobě dortu
Na kurzu dostanete:
  • Recepturu pro přípravu mousse
  • Suroviny pro přípravu mousse
  • certifikát z daného kurzu
  • Krabičku s Vaším dortem
  • Rady a tipy od Ivety Fabešové
  • Welcome drink
  • Pitný režim po celou dobu kurzu
  • Drobné občerstvení
  • Zapůjčíme Vám veškeré potřebné náčiní včetně zástěry

Vede: IPPA Cafe

Přihlásit se