Ze života IPPA 22. 9. 2020

Vede: IPPA Cafe
Začátek: 22. 09. 2020 - 16:30
Konec: 22. 09. 2020 - 19:30
Jazyk: ČJ (Překlad: Ne )
Typ: Začátečníci
Cena: 5 500 Kč

Informace:

Tento praktický kurz z Vás udělá cukrářské mistry. Naučíte se dezerty světoznámých cukrářů, jako je například Amaury Guichon, Antonio Bachour nebo Karim Bourgi. Na kurzu Ze života IPPA si pod vedením Ivety Fabešové vyzkoušíte, jak tito cukřáři vytváří své známé dezerty Růži, Cheesecake a Paris Brest.

Co se na kurzu naučíte:
  • jak vytvořit dezerty Růži, Cheesecake a Paris Brest
Na kurzu dostanete:
  • recepty na přípravu dezertů
  • certifikát z daného kurzu
  • suroviny na přípravu dezertů
  • krabičku na Vaše výtvory
  • rady a tipy od Ivety Fabešové
  • welcome drink
  • pitný režim po celou dobu kurzu
  • drobné občerstvení
  • zapůjčíme Vám veškeré potřebné náčiní včetně zástěry

 

Vede: IPPA Cafe

Přihlásit se